BULGARIA

  "Ролинг стоунс" и златният часовник

  avatar
  cefules
  Автор
  Автор

  Брой мнения : 75
  Registration date : 07.09.2007

  "Ролинг стоунс" и златният часовник Empty "Ролинг стоунс" и златният часовник

  Писане by cefules on 15.09.07 11:41

  Има хора, преуспели днес, но объркани от живота. Хора доволни, но не и щастливи. Хора които могат да притежават всичко, но губят най-важното любовта си. Като всички щастливи в своето нещастие. Залагащи трепетите на голямата комарджийска маса на своите амбиции. Без да съм критичен към тях, пускам темата, защото това са хора като мен, но в друга социална прослойка. Ще обърна внимание на недостатъци в ежедневието без злоба, без гняв, а закачливо, защото макар и много от тях, сами са забравили от своят висок социален пиедестал, че част от човека е животинката, желаещата милувка и ласка, тя не е погубена и си иска своето. И понякога прави тъй, че да изпаднат в глупаво положение.

  Искам да предупредя, че разказа е откровено еротичен, хедонистичен.

  Ще сложа и този предупредителен знак 18+

  Съжалявам, че за разказите си мога да пусна само като линк. Имам сериозни причини да го правя по този начин. Нямащи общо с желанието ми блог-а ми да бъде посещаван.
  Very Happy

  "Ролинг стоунс" и златният часовник


  Спи като заклана. В моето легло! В моето!
  Него го няма! Тя в нашето легло! Моето! Аз съм го избирала! И аз съм бизнес ума в къщи! Русите й коси се пилеят по възглавницата ми. Както си спи сладко изражението й е на ангел. Преплаква ми се, иска ми се да отвори очи за да ги издера. Не са ли го предупредили, че ще си идвам. Трябваше. Цялата служба сигурно знае. Ама на него какво ли му пука. Сигурно не е стъпвал като ме няма. Това е най-недисциплинирания човек. Спи си тя. Спи си. Ангелче наивно. Не усети ли, че светна лампата. И къде е идиота. Полива новото си завоевание докато то спи в семейното легло. Ще й оскубя косите. Омекват ми краката, прилошава ми. Топлина излъчва. Красива е. Той е уволнен. Нищо, че е съдружник. Уволнен е. Но развод няма да му дам. Толкова е красива. Мърда, отвива лявата си гърда. Дарба, истинска дарба. Пъпеш сладък, а зърното му като отвор от който да засмучеш сок.....


  Целият разказ:


  http://cefulesteven.blog.bg/viewpost.php?id=110596

   В момента е: 17.09.19 0:38