BULGARIA

  Целите на форума

  ssk
  ssk
  Основател
  Основател

  Брой мнения : 521
  Age : 28
  Location : Силистра, България
  Registration date : 08.08.2007

  Целите на форума Empty Целите на форума

  Писане by ssk on 06.09.07 23:40

  Незнайно защо все отлагах това съобщение. Какво всъщност целим. Често намеквах, но така и не казах в прав текст, досега, каква е целта и замисълът на форумът.
  Отговора на въпросът на господин Ангел Грънчаров: "С какво мога да бъда полезен?", малко подреди мислите ми.
  Аз му отговорих ето така:
  Добър вечер,

  Ще бъда директен, без формалности. С какво може да сте полезен, да кажем, че с присъствието си вие бихте били предостатъчно полезен. Именно присъствието на повече утвърдили се хора във форумът ми , би го довело до представата за една сериозна Интернет зона. И именно тази представа би помогнала на все повече млади хора тепърва да се утвърждават, карайки ги да мислят провокативно, във съзвучие с форума.
  Да спориш не е изкуство, дори в селските кръчми възникват спорове, изкуство е да умееш да защитиш аргументите си, и да обориш тези на човека срещу вас. А това "изкуство" не е само вродено, за развиването му има нужда от опит. Опит който би могъл да се получи при един добре работещ форум, където опитните спорят с младите , където хората изказват мнението си , без цензура. Именно това е моята цел, именно с присъствието си като мнение можете да помогнете.

  С уважение,

  -|-
  Станислав Касчийски


  Желанието ми е да направя форум, който да е зона на свободното слово, в който хора, утвърдили се като личности, да спорят с хора с мнение и иновативно мислене. В един добре работещ форум тази "комуникация" по определени теми, теми засягащи обществото в България, би довела до едно развитие на младите хора във изказването на мнение и по - важното в защитаването му. Смятам че мнението на всеки е безценно, но мнение което наистина има стойност е това което никой не може да обори. Надявам се да събера именно тук http://bulgaria.forumotion.com един голям брой потребители, които могат да изказват мнението си , и да оборят чуждото.


  _________________
  Господ ти е дал крака - движи се. Господ ти е дал ръце - работи. Господ ти е дал сърце - обичай. Господ ти е дал мозък - мисли. Господ ти е дал уста - изказвай мислите си!

   В момента е: 18.06.19 19:14